NTG NettiToimisto
Poimintoja EasyWeb-ratkaisuista, kysy lisää myynnistämme! « Takaisin

Ota yhteyttä myyntiimme täyttämällä tarjouspyyntölomake, lähettämällä sähköposti osoitteeseen myynti@nettitieto.fi tai puhelimitse 0200 19 111.
 
 


yhdistys.yrittajat.fi

 

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjien jäsenjärjestöille on toteutettu Suomen Yrittäjien ja NettiTieto Oy:n yhteistyösopimuksen mukaisesti järjestelmiä, joilla edistetään jäsenjärjestöjen viestintää ja koko järjestön yhtenäistä näkyvyyttä internetissä. Suomen Yrittäjien jäsenjärjestöjen nettisivut on toteutettu EasyWebillä.

 

www.suomenykkostilit.fi 

Suomen Ykköstilit Oy

NettiTieto räätälöi Suomen Ykköstilit Oy:lle uudet nettisivut EasyWebillä. Samalla koko yritysilme uudistui nettisivuista käyntikortteihin saakka.

- Lähes jokaisella yrityksellä on nykyisin nettisivut, joten samaa odotetaan myös tilitoimistoilta. NettiTiedon kattava palvelukokonaisuus oli vaihtoehdoista joustavin ja paras, kertoo Suomen Ykköstilien toimitusjohtaja Jari Jääskeläinen kumppanivalinnan syyksi.

- Valintakriteereihin lukeutuivat lisäksi nettisivujen vaivaton ylläpito ja oikea hintalaatusuhde. Myös mahdollisuus keskittää kaikki sähköiset palvelut yhteen paikkaan painoi vaakakupissa. Nettisivujen lisäksi saimme NettiTiedolta toimistoliittymän, laskutusjärjestelmän sekä projektinhallintapalvelut, jatkaa Jääskeläinen.
 

   

www.karjalanmediacenter.fi 

Karjalan MediaCenter

Innovatiivinen puhelinpalveluyritys Karjalan MediaCenter on elinvoimainen työllistäjä Pohjois-Karjalan alueella. Yrityksen voimakkaan kasvun myötä myös tarve näyttäville nettisivuille kasvoi. NettiTieto suunnitteli yritykselle uuden nuorekkaan ulkoasun ja räätälöi uuden ilmeen mukaiset nettisivut EasyWebillä.

- Ammattitaidon ja osaamisen lisäksi yrityksen kasvu edellyttää myös toimivaa markkinointia ja tiedotusta. Uusien nettisivujen kautta voimme tehokkaasti tiedottaa yrityksemme toiminnasta ja uusista työmahdollisuuksista, iloitsee yksikön johtaja Kirsi Naumanen.

Lisämoduulina uusiin nettisivuihin liitettiin myös yrityksen sisäiseen käyttöön tarkoitettu intranet. Nyt koko organisaatiolla on pääsy tiedon lähteille keskitetysti yhdessä paikassa. Loogisen navigoinnin ansiosta dokumentit ja tieto löytyvät nopeasti.
 

   

www.paihdepalveluhemma.fi

Päihdepalvelu Hemma

Päihdepalvelu Hemma tarjoaa nimensä mukaisesti yksityisiä päihdepalveluita kotiin Kuopion ja Varkauden seudulla. Yrityksen tarjontaan lukeutuvat myös koulutus- ja asiantuntijapalvelut koko Pohjois-Savon alueella. Osaava henkilökunta koostuu yrittäjä ja lähihoitaja Jarkko Ahokkaasta sekä erikoissairaanhoitaja Seija Iso-Ilomäestä.

NettiTieto toteutti Päihdepalvelu Hemmalle yrityksen imagoon sopivan logon, esitteen sekä räätälöidyt nettisivut.
- Tavoitteenamme oli saada yritysilmeestä houkutteleva, selkeä, kaiken ikäisille sopiva ja rohkea. Oli yllättävän vaikeata löytää yhtä ilmettä, joka palvelisi niin nuoria kuin iäkkäitäkin asiakkaita, toteaa Jarkko Ahokas.

Ahokas kertoo olevansa tyytyväinen uusiin tuotteisiin.
- Varsinkin nettisivumme ovat hyvät. Yhteistyökumppanitkin ovat kiitelleet sivustoa. Niitä on kuvattu selkeiksi sekä sivuilla olevia värejä miellyttäväksi.

 
 
  Lue lisää onnistuneista EasyWeb-toteutuksista 
   
   
   Asiakaspalvelusivuillamme voit lukea palveluiden ohjeita ja lue teknisiä tiedotteita sekä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

tutustu hallintaliittymään!

(c) NettiTieto