NTG NettiToimisto
EasyWeb « Takaisin

EasyWeb on helppo ja yksinkertainen nettisivujen julkaisujärjestelmä. Ei kalliita käyttöönottomaksuja, maksat vain kiinteän kuukausimaksun, alkaen 5,80 €/kk!

Sivujen päivittäminen tapahtuu helppokäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttäminen ei vaadi ohjelmointitaitoja, vaan riittää että osaat käyttää yleisempiä tekstityökaluja.

EasyWeb sisältää neljä eri laajuista palvelupakettia, joista voit valita mieleisesi tarpeesi mukaan:

EasyWeb Start
 * 1 sivu
 * nettisivu alidomainiin (esimerkiksi yritys.easyweb.fi)
 * sähköposti

EasyWeb
 * 1 sivu
 * verkkotunnus
 * sähköposti
 * statistiikka

EasyWeb Plus
 * 6 sivua
 * verkkotunnus
 * sähköposti
 * statistiikka

EasyWeb Pro
 * rajoittamaton sivumäärä
 * verkkotunnus
 * yksilöllinen ulkoasu
 * sähköposti
 * statistiikka
 * bannerit
 * blogi
 * intranet
 * kuvagalleria
 * slideshow
 * lisäsähköpostit
 * sisällön tuottaminen (2-6 sivua)
 * lomakegeneraattori
 * mobiilisivut
 * uutissyötteet
 * sähköpostilistat
 * tapahtumakalenteri
 * uutiskirje
 * uutismoduuli
 * verkkokauppa
 * vieraskirja

Lisäksi EasyWeb-paketteihin (EasyWeb, EasyWeb Plus ja EasyWeb Pro) voidaan kytkeä monipuolisia lisäpalveluita, joilla voit rakentaa nettipalveluistasi juuri sellaisen kokonaisuuden, kuin haluat.

Lisäpalvelut

 


 
 
Lisäverkkotunnukset EasyWeb-nettisivupaketteihin on mahdollista liittää useampia verkkotunnuksia. Voit siis rekisteröidä myös esimerkiksi tuotenimien mukaiset verkkotunnukset ja ne ohjataan yrityksesi nettisivuille. Näin suojaat tuotenimesi verkossa!

 
 
Lisäsähköpostilaatikot Halutessasi saat käyttöösi lisäsähköpostilaatikoita. Tarvittaessa myös sähköpostin levytilaa voidaan lisätä.

 
 
Lisälevytila nettisivuille Onko nettisivuillasi paljon kuvia tai esitteitä? Tarvittaessa voit tilata lisää levytilaa. 
Bannerit Voit lisätä sivuillesi omien tuotteittesi ja palveluidesi sekä yhteistyökumppaneiden tai mainostajien bannereita. Bannereilla saat lisänäkyvyyttä ja voit ohjata sivuilla kävijät suoraan haluamallesi sivulle tai verkkokauppaasi. Hallintaliittymässä näet, montako kertaa banneria on näytetty ja kuinka monta kertaa sitä on klikattu. Halutessasi voit asettaa bannerille maksimi näyttökerrat tai automaattisen vanhenemispäivän.
 
 
 
 
Gallup Gallup-moduulilla voit lisätä nettisivuillesi erilaisia mielipidemittauksia, kyselyitä tai äänestyksiä.
 
Intranet Intranet on mainio tapa tiedottaa yrityksen tai yhdistyksen uutista, tapahtumista ja tuotteista työntekijöille tai asiakkaille. Voit tallentaa Intranetiin esimerkiksi työntekijöiden tarvitsemia dokumentteja ja yhteystietoja. Voit tiedottaa yrityksen sisäisistä tapahtumista ja uutisista vaivattomasti työntekijöillesi. Tai voit tiedottaa Intranetin kautta rekisteröityneille asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi ajankohtaisista tarjouksista, tarjota heille ajantasaisia tuotetietoja ja – esitteitä. Tai voit tarjota asiakkaillesi lisäpalveluja, esimerkiksi tuotekuvia, käyttöohjeita tai vaikkapa hinnaston. Intranet-käyttäjiä voit lisätä ja hallinnoida hallintaliittymässä. Intranet lisämoduuliin sisältyy levytilaa 500Mt.
 
Keskustelu Keskustelupalstalla voidaan käydä keskusteluja vakavista tai vähemmän vakavista asioista sivuilla kävijöiden kesken. Tai asiakkaasi voi esimerkiksi kysyä neuvoja sinulta tuotteiden käytöstä tai palveluistasi. Keskustelupalstalla voit vastata asiakkaalle, samoin muut kävijät voivat kertoa niksejä toisilleen, ja keskustelut ovat kaikkien nähtävillä. Voit lisätä keskustelualueille eri kategorioita, joilla voidaan keskustella mitä erilaisimmista asioista. Hallintaliittymässä voit poistaa yksittäisiä viestejä tai kokonaisia viestiketjuja.
 
 

 
Kuvagalleria Kuvagallerialla jaat vaivattomasti valokuvia tai tuotekuvia asiakkaidesi, yhteistyökumppaneidesi, sukulaistesi ja ystäviesi kanssa. Kuvagalleria on oivallinen työkalu esimerkiksi projektin etenemisestä tiedottamiseen. Voit jakaa kuvat aiheiden mukaisiin kategorioihin ja kirjoittaa kuville kuvatekstejä.
 
Lomakkeet Helppokäyttöisellä lomakegeneraattorilla luot sivuillesi monikäyttöisiä lomakkeita. Lisää sivuillesi esimerkiksi ilmoittautumis-, esitetilaus-, matkavaraus- tai palautelomake. Voit itse luoda lomakkeelle tekstikenttiä, monivalintakenttiä ja niin edelleen. Näin saat luotua lomakkeesta yrityksesi näköisen ja kulloistakin tarvetta vastaavan. Voit ohjata jokaisen palautelomakkeen viestit eri vastaanottajan sähköpostiin, jolloin jokaisen lomakkeen viestit ohjautuvat juuri oikealle henkilölle jatkokäsittelyyn.
 
Mobiilisivut Mobiilisivut ovat kevennetty versio nettisivuista. Mobiilisivut sopivat tarpeeseen kun haluat palvella asiakkaita jotka käyttävät pieniresoluutioisia mobiililaitteita. Mobiilisivuja ei tarvitse ylläpitää erikseen, vaan ne muodostuvat automaattisesti nettisivujen mukaisesti.
 
Tapahtumakalenteri Tapahtumakalenteriin voit merkitä yrityksen tai yhdistyksen tärkeät tapahtumat, messut, näyttelyt, myyjäiset ym. Ajankohtaiset tapahtumat näkyvät automaattisesti etusivulla, seuraava tapahtuma ylimmäisenä. Voit määritellä tapahtumalle julkaisu- ja vanhenemisajankohdan. Voit siis kirjoittaa kätevästi tapahtuman etukäteen ja tapahtuma alkaa näkyä sivuillasi automaattisesti määriteltynä ajankohtana. Tulevat julkaistut tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista, jossa niitä on helppo selata myös etukäteen.
 
Uutiset  Onko sinulla uutisoitavaa asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi? Uusimmat uutiset näkyvät automaattisesti etusivulla, uusin uutinen ylimmäisenä. Voit määritellä uutiselle julkaisu- ja vanhenemisajankohdan. Voit siis kirjoittaa kätevästi esimerkiksi uutisen uudesta tuotejulkaisusta etukäteen ja uutinen alkaa näkyä sivuillasi automaattisesti määriteltynä ajankohtana. Etusivulta poistuneet uutiset kerätään uutisarkistoon, jossa niitä on helppo selata.
 
Uutiskirjeet Uutiskirje toimii tehokkaana markkinoinnin ja mainonnan apuvälineenä. Voit muotoilla uutiskirjeiden sisällön ja massapostittaa sen halutulle vastaanottajaryhmälle. Uutiskirjeen vastaanottajat voivat myös halutessaan poistaa itsensä postilistalta.
 
 
 
 
Uutissyötteet  Voit lisätä sivuillesi ulkopuolisen palveluntarjoajan RSS-muotoiset uutisotsikot. Lisää sivuillesi uutistoimistojen tai lehtien pääuutiset, järjestön, kunnan tai vaikkapa yhteistyöyrityksesi uutisotsikot.
 
Verkkokauppa  Verkkokauppa on helppo, nopea ja edullinen tapa käynnistää tuotteiden myynti tai esittely netissä. Verkkokaupan avulla markkina-alueesi on koko maailma. Verkkokauppa sopii hyvin myös yhdistysten tai urheiluseurojen omien tuotteiden esittelyyn jäsenille. Asiakkaasi lisää haluamansa tuotteet ostoskoriin ja tekee tilauksen, sinä saat tiedon tilauksesta sähköpostiisi. Verkkokaupan ylläpito onnistuu helposti selkeän selainkäyttöisen hallintaliittymän kautta.
 
Verkkomaksut Turvallista ja huoletonta maksuliikennettä. Verkkokauppaan voidaan liittää yhdellä Paytrail tai Maksuturva sopimuksella pankkien verkkomaksupainikkeet sekä luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard) tai ottaa käyttöön Everyday verkkokaupan lasku- ja osamaksupalvelu. Saat käyttöösi KauppiasExtranetin, joka sisältää helppokäyttöiset kaupankäynnin ja toimitusten seuranta- ja raportointityökalut. Saat sitä kautta myös kirjanpitoasi tukevaa raportointia.
 
Verkkolevy Verkkolevy on helppokäyttöinen palvelu tiedostojen säilytykseen tai jakamiseen. Verkkolevyä voidaan käyttää aika- ja paikkariippumattomasti miltä tahansa yhteensopivalta tietokoneelta. Verkkolevylle voidaan luoda useita kansioita sekä hallita niiden käyttöoikeuksia, jolloin tärkeiden tiedostojen säilytys ja jakaminen onnistuu vaivatta.
 
Vieraskirja  Haluatko lisää vuorovaikutusta nettisivuillasi kävijöiden kanssa? Vieraskirja on sinulle helppo tapa kanssakäymiseen asiakkaidesi ja muiden sivuillasi kävijöiden kanssa. Nettisivuillasi kävijät voivat kirjoittaa vieraskirjaasi viestejä ja ajatuksia päivänpolttavista aiheista, palveluistasi, tuotteistasi ja niin edelleen. Sinä voit vastata viesteihin, sekä muokata tai poistaa viestejä hallintaliittymässä.
 

 


Asiakaspalvelusivuillamme voit lukea palveluiden ohjeita ja lue teknisiä tiedotteita sekä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

tutustu hallintaliittymään!

(c) NettiTieto